ERKEN MÜZİK-YARI ZAMANLI MÜZİK VE YETİŞKİNLER PROGRAMINA SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

Haziran, 2020

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Erken Müzik-Yarı Zamanlı Müzik ve Yetişkinler Programına 2020-21 Akademik Yılı için 27 Haziran 2020 tarihinde müzikal algı sınavıyla öğrenci alınacaktır. EME Programı 2015-2016 doğumlu çocuklar, YZM Programı 2014 ve daha büyük yaşlar, Yetişkinler Programı yetişkinler içindir.

EME-YZM Programı başvuru sistemi pandemi nedeniyle 9-10 Haziran 2020 tarihinde açılacaktır. Başvurular, belirtilen tarihlerde aşağıda istenilen belgelerle birlikte eme@bilkent.edu.tr adresine yapılabilir.

Başvuruda İstenilen Belgeler

• Başvuru formu

• Nüfus cüzdanı fotokopisi

• 180 TL başvuru ücreti. (Ödeme yalnız kredi kartıyla 9-10 Haziran tarihlerinde https://stars.bilkent.edu.tr/basvuru/ adresine yapılabilmektedir.)

Sınav başvurusu online yapılmakta olup, öncelikle yukarıda belirtilen link yardımıyla 180 TL başvuru ücretini yatırmanız, daha sonra başvuru formu ve  adayın nüfus cüzdanı fotokopisini eme@bilkent.edu.tr adresine gönderilmeniz yeterlidir.

E-Posta: eme@bilkent.edu.tr